Coronavirus betydning for Seniorklubben

Vadum den 18 marts 2020

 

Kære medlemmer af Flyvestation Aalborg seniorklub

Crona virussen er over os og hele vores samfund er mere eller mindre lukket ned og vi skal passe godt på os og vores medmennesker, så vi ikke bliver smittede og det har konsekvenser for vores klubs aktiviteter. Vores arrangement i den blå stue onsdag den 8. april med foredrag af foto Henning er aflyst, også et arrangement vi havde planlagt i maj er aflyst, vores sommertur vil vi forsøge ar flytte til august måned, da må vi tro på at corona feberen er ovre og vi igen kan færdes frit uden at blive syge.

Hvis vi ser på hvordan det har forløbet i Kina vil der formentlig gå 3 måneder før det hele begynder at blive normalt igen. Henset til vores alder, må vi nok lægge lidt til, for at være sikre på at vi ikke bliver smittede, derfor kan august måned være et godt bud at vi igen starter vores arrangementer.

Henset til vores aktiviteter i HG 67 er det helt op ATV at bestemme, hvornår det vil være tilrådeligt at starte igen.

Vi vil holde jer orienteret når, der for vores vedkommende, er nyt eller ændringer. Til slut vil vi håbe og ønske i alle kommer godt igennem denne krise og glæder os til at se jer og være sammen med jer igen, når det hele er overstået.

 

Senior klubbens bestyrelse

Frank Nielsen