Nyt om foreningens corana situation

Kære medlemmer.

Vi skrev til jer i foråret om, hvordan Coronaen påvirker vore forenings aktiviteter og de arrangementer vi havde planlagt.

Hen over sommeren må vi konstatere at Coronaen stadig er iblandt os og specielt efter ferieperioden er pandemien blusset op igen, på steder, hvor mange mennesker har været samlet. Med de mørke udsigter der er i øjeblikket, er der ikke en bedring i sigte, derfor Afholder vi ikke general forsamling i 2020. Med hensyn til banko og julefrokost har vi også valgt at de ikke bliver afholdt i år. Som kompensation har vi valgt, at der ikke skal betales kontingent til foreningen for 2021. Baggrunden for vores beslutninger er at vi ikke vil udsætte jer smitte, vi har jo set at selv statsledere med et meget stort ego ikke kan holde corona fra dørene.

Vi håber situationen kommer til at se bedre ud i 2021. I er velkommende til at stille spørgsmål, samt give udtryk for jeres holdninger til de valg vi har truffet. Vi er jo stadig i den aldersgruppe der er mest udsat, hvis vi får en Corona smitte.

De bedste hilsener

Bestyrelsen